Dödsannonser och minnesrum

Önskas en dödsannons hjälper vi på begravningsbyrån till med detta när vi ses. Vi utformar tillsammans med er en personlig annons och införande i så gott som alla Sveriges tidningar. Det finns stor möjlighet att påverka annonsens utseénde och karaktär. Såsom symboler, stil, minnesord, vilka som ska stå med i annonsen o s v. Vi ser sedan till att annonsen kommer in i tidningen och att den får den utformning och det innehåll som ni har tänkt er.

Symboler, verser och dikter

Här kan du få några stycken förslag i valet av symboler, verser och dikter till uformningen av annonsen

Förbered en dödsannons

Redan nu kan ni sitta i lugn och ro innan besöket och förbereda en dödsannons

Familjesidan.se

Att underrätta vänner och släktingar är en av de tunga och svåra plikterna man har när en anhörig avlidit. Hur når man alla? Hur ska personer som inte nås av lokaltidningens dödsannons få veta vad som hänt? Genom att publicera annonsen på familjesidan.se ges alla möjlighet att ta del av dödsbudet, var de än befinner sig i världen.

Dödsannonser

Här kan du se dödsannonser som vi på Bergs Begravningsbyrå har publicerat

Minnesrummet.se

Via familjesidan.se kommer du även in till minnesrummet.se där alla kan hedra och minnas den som avlidit och samtidigt kanske få hjälp i sorgearbetet. Minnesrummet står alltid öppet och finns alltid nära, oavsett var du befinner dig i världen. Hit kan du komma så ofta du vill. Vi berättar gärna mer om familjesidan.se och minnesrummet.se när vi träffas.

0